КОИ СМЕ НИЕ ?
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ?

КОИ СМЕ НИЕ ?

Ние работим в IT сектора от 2000 година в Турция като фирма CagdasNeT

От първия ден на нашето създаване ние сме поставили за наш принцип да предоставяме на нашите клиенти продукти и услуги, които те могат да използват ефективно и ефикасно, и да гарантираме пълно удовлетворение на клиентите.

С успеха на коректните и бързи услуги, които предоставихме, ние продължаваме пътя си с уверени стъпки като партньор за решения, който печели клиенти с препоръки и предложения, а не търси клиенти...

Съвсем скоро ще продължим да служим в IT сектора в град Шумен, България, под името ASCOM.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ?

Опитваме се да разберем какво искате, като се поставим на ваше място. Като разпознаваме и анализираме вас, вашия бизнес и вашите конкуренти, ние се опитваме да ви поставим пред тях и постигаме това заедно с вас.

Ние работим за вас най малко , колкото и вие...

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ

Tolga Ozturk

"Услугата, която те предлагат 24/7 ни дава абсолютно доверие. Днес смятаме, че ако сформирахме екип в компанията, нямаше да получим толкова голяма подкрепа. Когато се обаждаме, сме много щастливи, че можем бързо да се свържем със съответния човек и да работим с хора, които полагат усилия да изпълнят желанията ни."

Ebru Deri - David Jones Turkey

Elif Aydin

"От около 9 години получаваме периодична поддръжка, техническа поддръжка и охранителна поддръжка на камери. Това е изключително успешна компания, която върши работата си с любов, държи на детайлите и работи педантично. Благодарим ви за навременната и бърза подкрепа."

EKREM KAYA TEKSTIL - CravateX Turkey

Eser Cosarderelioglu

"Срещнах се с CagdasNeT през 2014 г. Те ни помогнаха в много проекти. Фирма, която винаги застава зад работата си, реагира незабавно при всеки проблем и не оставя очите ви зад себе си. Какво повече може да иска човек? Радвам се, че срещнах CagdasNeT... Надявайки се да работя със същото качество и решителност дълги години."

UMUT OTO ELEKTRONIK - Turkey

Kerim Karagoz

"CagdasNeT изготви уеб програма за нашата система за продажби. Изключително сме доволни от програмата и следпродажбената поддръжка, предоставена от CagdasNeT."

MERIDYEN ULUSLARARASI FUARCILIK - Turkey

Hakan Okka

"Най-важните градивни елементи на успешните компании са професионализмът, бизнес знанията и талантът. Благодарим ви за вашата подкрепа в нашето приключение да бъдем най-добрите, като винаги поставяте +1 върху него CagdasNeT"

ENDER YAPI MALZEMELERI - Turkey

Sevilay Tukek

"За повече от 10 години винаги сме получавали продуктивни резултати от охранителните камери и системите, които нашето училище е изградило по всички технологични въпроси. Винаги сме получавали най-доброто обслужване на най-достъпни цени. Когато имахме проблем, намирахме решение възможно най-скоро. За нас беше важно една компания да стои зад тяхната работа. CagdasNeT винаги ни е давал подкрепа и увереност в това отношение."

BAHCESEHIR BESYILDIZ ANAOKULU - Turkey

© ASCOM IТ УСЛУГИ 2000 - 2024