ЗАЕДНО
ЩЕ СПЕЧЕЛИМ...

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ


Мария Николова

"Ползваме услугите на AScom SHUMEN.. подържат сайта и компютрите на фирмата ни и всичко свързано с IT системата .Много сте любезни ,отзивчиви и откликващи веднага на обажданията ни.Благодарим ви!."

Автосервиз Комата Шумен - България


Tolga Ozturk

"Услугата, която те предлагат 24/7 ни дава абсолютно доверие. Днес смятаме, че ако сформирахме екип в компанията, нямаше да получим толкова голяма подкрепа. Когато се обаждаме, сме много щастливи, че можем бързо да се свържем със съответния човек и да работим с хора, които полагат усилия да изпълнят желанията ни."

Ebru Deri - David Jones Turkey


Elif Aydin

"От около 9 години получаваме периодична поддръжка, техническа поддръжка и охранителна поддръжка на камери. Това е изключително успешна компания, която върши работата си с любов, държи на детайлите и работи педантично. Благодарим ви за навременната и бърза подкрепа."

EKREM KAYA TEKSTIL - CravateX Turkey


Eser Cosarderelioglu

"Срещнах се с CagdasNeT през 2014 г. Те ни помогнаха в много проекти. Фирма, която винаги застава зад работата си, реагира незабавно при всеки проблем и не оставя очите ви зад себе си. Какво повече може да иска човек? Радвам се, че срещнах CagdasNeT... Надявайки се да работя със същото качество и решителност дълги години."

UMUT OTO ELEKTRONIK - Turkey


Kerim Karagoz

"CagdasNeT изготви уеб програма за нашата система за продажби. Изключително сме доволни от програмата и следпродажбената поддръжка, предоставена от CagdasNeT."

MERIDYEN ULUSLARARASI FUARCILIK - Turkey


Hakan Okka

"Най-важните градивни елементи на успешните компании са професионализмът, бизнес знанията и талантът. Благодарим ви за вашата подкрепа в нашето приключение да бъдем най-добрите, като винаги поставяте +1 върху него CagdasNeT"

ENDER YAPI MALZEMELERI - Turkey


Sevilay Tukek

"За повече от 10 години винаги сме получавали продуктивни резултати от охранителните камери и системите, които нашето училище е изградило по всички технологични въпроси. Винаги сме получавали най-доброто обслужване на най-достъпни цени. Когато имахме проблем, намирахме решение възможно най-скоро. За нас беше важно една компания да стои зад тяхната работа. CagdasNeT винаги ни е давал подкрепа и увереност в това отношение."

BAHCESEHIR BESYILDIZ ANAOKULU - Turkey

© ASCOM IТ УСЛУГИ 2000 - 2024